Leerkracht aan de Lek

Contact

U kunt een bericht inspreken via de voicemail of een bericht sturen via de mail
In beide gevallen neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Op maandag en vrijdag ben ik telefonisch niet goed bereikbaar. In schoolvakanties werk ik doorgaans niet. 

Tot 15 september 2023 lees ik mijn mail niet i.v.m. een sabattical. In dringende gevallen (en als het gaat om cliënten die al bekend zijn bij Leerkracht aan de Lek) kunt u mij een sms sturen met uw naam en telefoonnummer. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. 

Bezoekadres:  
Godfried Bomansstraat 2, Culemborg (donderdag)

Postadres: Godfried Bomansstraat 2, 4103 WR Culemborg
Telefoonnummer: 06 28 07 16 58
E-mailinfo@leerkrachtaandelek.nl

Privacystatement: Leerkracht aan de Lek heeft een privacystatement opgesteld, zoals vereist binnen de AVG. Als u contact met mij opneemt, stuur ik u dit graag.

Wachttijden: Op dit moment is er helaas een wachtlijst voor zowel diagnostiek als behandeling. Vanaf half oktober 2023 is er weer ruimte voor nieuwe aanmeldingen. 

 

Klachten: in het geval van ontevredenheid of klachten, ga ik graag met u in gesprek om samen tot een oplossing te komen. Mochten wij hier niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de NVO (beroepsvereniging voor orthopedagogen). Op www.nvo.nl vindt u een brochure met uitleg over het tuchtrecht. 

Scroll naar boven