Leerkracht aan de Lek

Hallo, ik ben Rolanda.

Misschien hebben je vader, moeder, degene die voor je zorgt of je juf of meester bedacht dat je met mij gaat werken. Veel kinderen vinden dat de eerste keer spannend. Daarom vertel ik je vast wie ik ben, waar ik werk en wat ik doe.

Waarom komen kinderen naar mij toe? Meestal is dat omdat kinderen graag iets willen leren, zoals:

    • je zekerder voelen bij het maken van toetsen,
    • niet meer bang zijn om alleen te gaan slapen,
    • minder snel boos reageren,
    • je weer vrolijker voelen,
    • of nog iets anders… 

De meeste kinderen komen één keer per week naar mij. Als je wat eerder bent, kun je even wachten in de wachtkamer. Ik kom je halen als het tijd is. Vaak praten we de eerste keer over wat je wilt leren. Ik wil graag weten wat je allemaal al kunt! Soms gaan we samen taken doen om er nog beter achter te komen wat al goed gaat en wat je nog zou kunnen leren. Vaak kom ik kijken in je klas, zodat ik ook je juf of meester kan spreken. Altijd praat ik ook met je vader, moeder of met degene die voor voor je zorgt. 

Als we eenmaal weten wat je wilt leren, gaan we dat oefenen. Ik hoop je snel te zien!

Scroll naar boven