Leerkracht aan de Lek

Hallo, ik ben Rolanda, Misschien hebben je vader of moeder of je juf bedacht dat je met mij gaat werken. Veel kinderen vinden dat de eerste keer spannend. Daarom vertel ik je vast wie ik ben, waar ik werk en wat ik doe.

Waarom komen kinderen naar mij toe? Meestal is dat omdat kinderen graag iets willen leren, zoals:

    • je zekerder voelen bij het maken van toetsen,
    • niet meer bang zijn om alleen te gaan slapen,
    • minder snel boos reageren,
    • je weer vrolijker voelen,
    • of nog iets anders… 

De meeste kinderen komen één keer per week naar mij. Als je wat te vroeg bent, moet je even wachten in de wachtkamer. Als het tijd is, kom ik je ophalen.  Vaak gaan we de eerste keer praten over wat je wilt leren. Ik wil graag weten wat je allemaal al kunt, dus dat gaan we altijd eerst samen bedenken. Soms doen we daarvoor taken. Vaak kom ik kijken in de klas, zodat ik ook je juf of meester kan zien. Altijd praat ik met je vader of moeder of met de persoon die voor je zorgt.

Als we eenmaal weten wat je wilt leren, gaan we dat oefenen. Je zult merken dat dat vaak heel leuk is. Ik hoop je snel te zien!

Scroll naar boven